När du ska sälja din lägenhet är det bra om du anlitar en fotograf som kan fota till din annons. Chansen att du får spekulanter med mer budget att röra sig med blir betydligt större om du ser till att ge ett första gott intryck redan på mäklarsajten. Satinlakan, en vas med blommor och urplockat kök brukar vara bra knep att ta till.

Tänk dig att du sitter och kollar efter ditt drömboende. Plötsligt ser du en annons med de där trägolven, stora fönstren och ombonade sovrummet som du alltid har drömt om. Lyxiga satinlakan ger en sval känsla och intill sängen står det kanske en krukväxt med en stor palm eller något liknande. När du letar efter ditt drömboende har du säkert redan lagt upp en budget, och du är bara villig att överträda den om du hittar något som verkligen påkallar din uppmärksamhet. Detsamma gäller när du ska sälja!

Satinlakan och fina vaser

Något som har visat sig vara ett framgångsrecept för en säljannons på en bostad är just det lyxiga sovrummet och den avskalade miljön. Försök arbeta lite som en inredningsarkitekt!

”Även det ljusaste och romantiska sovrum behöver någon kontrast som bryter av. Det kan vara en annorlunda lampa, färgglada kuddar eller mörka sängkläder. För att få till det perfekta rummet så krävs det balans. Det ska inte vara för vitt eller för mörk utan det ska vara precis lagom.” Metromode.se

Känner du dig oinspirerad när du ska inreda sovrummet till fotograferingen? Utgå från någon av de här härliga tipsen som du kan läsa om i Sköna hem! Här kan du även läsa om inredningsmissar som är bra att inte råka begå.

Men för att inte göra det för opersonligt kan man ställa en fin vas på köksbordet eller i vardagsrummet, i övrigt ska man hålla det mycket minimalistiskt och se till att framför allt inte köket är belamrat med massa prylar.