Kliar du dig i huvudet och känner en stor idétorka när du ska välja present? Att gå och botanisera runt i butiker kan ödsla mer av din tid än du tror. Men det finns lite mer unika presenter som du kan ge bort till en kräsen person – såsom en snusdosa.

Det är få förunnat att kunna ta upp en egen liten snusdosa som är graverad med det egna namnet. En snusdosa med snus från snusers gör dig till festens kung. Snusdosan kan du dessutom ha till en rad andra föremål, kanske tabletter eller annat av stor vikt.

gör egen snusdosaSå blir snusdosan personlig

En snusdosa kan göras mycket enkel eller mycket personlig. Många tycker om att gravera dosan med ett namn eller ett budskap som kanske erinrar om ett särskilt minne. Andra vill gärna ha en personlig bild som kanske påminner om givaren av presenten. Idag finns det många leverantörer online dit du kan vända dig för att personifiera din egen snusdosa. Branschen har till och med växt explosionsartat eftersom allt fler ger upp rökning och ägnar sig åt snusning istället. Kända personer tillverkar även sitt eget snus. Med detta sagt, tycker många som snusar om att ha en fin förvaringsmöjlighet, precis som rökare kan vilja ha ett vackert cigarettetui.

Metall eller tenn – en sofistikerad look på snusdosan

Gör en riktigt elegant snusdosa och beställ den i blankt tenn eller guldig metall. Den är också mer hållbar och tålig om mottagaren skulle tappa den. Snusdosor kommer även i rostfritt stål om du föredrar det. Välj snusdosan och använd sedan det digitala verktyget på den sajt du beställt den ifrån för att göra din gravyr och din uttänkta detaljrikedom och skicka in. Sedan är det bara att vänta på din beställning.

För vem gör snusdosan succé?

En personlig och graverad snusdosa blir pricken över i:et på Alla Hjärtans Dag, till Fars dag eller till en födelsedagspresent. Du behöver inte ens ge bort den till någon som är en ihärdig snusare – en snusdosa blir en fin liten förvaringsbox till vem som helst. Det kan till och med bli bra profilreklam med en logga av ett företag. Låt idéerna sprudla.