Du kanske tänker att ett smycke inte passar att ge bort till en kille, men där har du fel. Det är faktiskt en utmärkt present. Trendiga killsmycken finns det gott om och dessutom är det en fin och kärleksfull gåva att ge någon du tycker om.

Vilken typ av smycken för killar är de mest populära just nu? Vad ska du tänka på när du köper herrsmycken? Häng med – här får du inspirationsläsning som hjälper dig välja rätt smycke till killen!

Herr smycken 2023

Smycken är inte bara en fin gåva utan även trendigt att bära som man. Se några exempel och klicka här för att läsa mer om smycken till killar. Snygga halsband i både lite grövre och tunnare stil är ett av många moderiktiga smycken du kan köpa. Det nämns i flera modemagasin och kedjorna är lika populära i både guld och silver:

“Statementsmycken i form av guld- och silverkedjor är en av de hetaste trenderna just nu”, skriver bland annat Metro Mode i ett reportage.

Med statementsmycken syftar tidningen på halsband som gärna har någon form av berlock eller liknande. Ett smycke som inte bara är trendigt utan också förmedlar en viss stil eller känsla. Du kan se fler exempel här på den typen av uttrycksfullt mode.

Välj rätt smycke till killen

Även om halsband är ett bra smycke att ge bort i present är det viktigt att utgå från personens stil och vardag. Det kanske passar bättre med ett armband eller kanske en stilig slipsnål till slipsen som han kan bära på festliga tillfällen. Om du försöker att välja ett smycke som passar din killes personlighet blir presenten än mer kärleksfull.