Tiden då bröllop är som vanligast är nu förbi i Sverige och vi går istället in i mörkare tider. Men minnet av de bröllop som har varit är fortfarande starka och innan en minst anar det kommer det snart nya bröllopsinbjudningar på festen. Du som nyligen har gift dig har också mycket att ordna med diverse tackkort till de gäster som kom och byta ut de presenter som av någon anledning inte fungerade. Både två är självklart roliga saker, men nog är det roligast att göra tackkort till bröllop. Numera går det ju också att göra så mycket mer än att bara skicka iväg ett kor med text. Att kunna göra mer personliga tackkort är såklart också någonting som också kommer att uppskattas av de gäster du haft på besök.

Du som har ett bröllop runt hörnet kan också använda samma typ av kort fast till inbjudningar, och de behöver inte bli fasligt dyrt. En rekommendation till dig som väntar på bröllopsdagen är också att läsa den här artikeln från Dagens Nyheter. Så här inleds texten:

Att skapa en unik upplevelse som återspeglar brudparets personlighet med hjälp av lånade prylar och begagnade brudkläder är inte längre något att skämmas över. Budget och återanvänt är största mode. – Personliga bröllop har blivit allt viktigare, de behöver inte vara dyra. Det är inte längre pinsamt eller fel med gamla grejor från second hand och loppis, säger Anna Lundgren, chefredaktör på Bröllopsguiden till DN.se.

Glöm inte heller att bröllop har vi för att fira äktenskapet och kärleken, det är med andra ord aldrig pengar som ska stå i fokus.


Om du än inte har träffat någon att gifta dig med rekommenderas faktiskt nätdejting. Du kan faktiskt bli lyckligt kär med dejting på nätet.